My Secret Studio

Studio Videochat Cluj-Napoca

Cluj-Napoca este unul dintre cele mai importante orase din Romania, aflat in inima Transilvaniei. Clujul este la fel de primitor indiferent daca vii in interes de serviciu, intr-un city break, esti student, sau vrei sa locuiesti aici. Fiind un important centru universitar dar si istoric, Cluj-Napoca combina armonios aerul vremurilor de alta data cu ritmul contemporan.

Cluj-Napoca este un oras foarte primitor in care gasesti optiuni pentru toate buzunarele.

Aeroportul International Cluj-Napoca faciliteaza accesul in acest oras faimos, iar de acolo poti inchiria o masina sau poti utiliza mijloacele de transport in comun.

Clujul e un oras cultural, gazduind cateva dintre cele mai importante festivaluri din Romania, Transilvania Film Festival (TIFF), Electric Castle, festivalul de muzica EDM de la castelul Banffy din Bontida si bineinteles, celebrul festival UNTOLD.

Pe langa numeroasele obiective turistice, Clujul este si un centru atractiv pentru cei care sunt interesati sa faca afaceri in oras intr-unul dintre domeniile care sunt foarte active aici.

Cluj-Napoca beneficiaza de un dinamism in continua expansiune pe plan financiar. De aceea, poate fi orasul potrivit pentru o cariera de succes chiar si in domeniul entertainment-ului on-line.

MySecret Studio Cluj-Napoca se bazeaza pe experienta extinsa in domeniul videochat-ului, iar locatia moderna ne pozitioneaza in top-ul studio-urilor de videochat din centrul Romaniei

Studio-ul profesionist de videochat MySecret Studio din Cluj-Napoca este amenajat modern si cu un aer boem, fiecare camera avand propria tematica. Aparatura de ultima generatie garanteaza rezultate optime iar suportul tehnic este asigurat 24/7 de echipa MySecret Studio Cluj.

Oferim in mod constant modelelor noastre suport financiar prin bonusuri de performanta si le sustinem activitatea prin colaborari puternice cu site-urile si injectarea de “trafic” in camerele modelelor. Astfel site-ul le va tine pe primele pagini, iar incasarile vor fi automat mult mai mari.

Poti fi model de videochat in Cluj, cu certitudinea ca iti vom proteja intimitatea 100%!
Pentru siguranta ta, sistemele noastre sunt securizate si nimeni din echipa MySecret Studio nu va divulga informatiile tale personale.
Poti folosi un pseudonim si doar daca doresti sa te promovezi public, noi te vom sustine.

In plus, site-urile de videochat colaboratoare nu le permit membrilor din Romania sa acceseze modelele din aceasta tara.

Daca esti inca studenta, programul tau de lucru poate fi flexibil. In studio-ul de videochat MySecret Studio din Cluj-Napoca, poti sa ai un job bine platit, dar sa ajungi si la cursuri si sa poti iesi cu prietenii sa te distrezi.

La MySecret Studio jobul tau va fi unul perfect legal si vei primi contractul de munca chiar din prima clipa. Videochatul este un domeniu legal in Romania din anul 2003, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji cu privire la siguranta job-ului tau.

MySecret Studio videochat Cluj-Napoca iti ofera sansa sa castigi suficient cat sa nu ii mai faci griji legat de facturi si sa te poti bucura de o viata linistita in care sa iti poti permite orice iti doresti: masina, apartamentul, hainele si accesoriile de designer, vacantele exotice pe care le-ai visat intodeauna.

Afla mai multe detalii: suna-ne sau trimite-ne un mesaj la tel: 0734.901.452 si vei fi contactata in cel mai scurt timp de o reprezentanta MySecret Studio Cluj.

DESCOPERA MYSECRET STUDIO CLUJ

STUDIO VIDEOCHAT CLUJ

MySecret Studio

Este atat de simplu sa ai un job bine platit!

Urmeaza acesti pasi simpli si alatura-te echipei MySecret Studio din Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca sau Sibiu!

CONTACTEAZA-NE!

Suna la: 0734.901.452 sau discuta pe chat cu o reprezentanta My Secret Studio

VINO IN STUDIO

Programam o intalnire ca sa ne cunoastem si sa descoperi spatiul de lucru

INCEPE PERIOADA DE PROBA

Iti prezentam mediul de lucru, te indrumam si te sustinem 24/7

Studio videochat Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Sibiu +40 734 901 452 | office@mysecret-studio.ro