Studio videochat Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Sibiu +40 734 901 452 | office@mysecret-studio.ro

Din 2014, MySecret Studio este calea ta catre succes!

Am creat studio-uri profesioniste de videochat cu locatii de lux in Brasov, Bucuresti, Cluj si Sibiu.

Pe langa aparatura de ultima generatie, noi punem mare pret pe modul in care modele noastre se simt in mediul in care lucreaza. Camerele sunt personalizate in functie de preferintele fiecarui model, iar echipa este extrem de prietenoasa si profesionista.

Toate contactele de munca sunt legale si iti asigura plata taxelor si impozitelor in conformitate cu legislatia in vigoare. Astfel, tu vei avea un loc de munca stabil si 100% sigur.

Calitatea si nu cantitatea este principalul factor care ne face sa fim in top-ul celor mai bune studio-uri de videochat.

Intr-o lume dominata de siluete perfecte, noi nu avem pretentia sa ai 90,60,90. Am prefera sa fii prietenoasa, dezinvolta, amuzanta si creative sis a iti placa sa comunici live. Daca te regasesti in aceasta descriere, inseamna ca te potrivesti de minune in echipa MySecret Studio!

Si pentru ca ne place sa lasam faptele sa vorbeasca, zambetul modelelor My Secret Studio este de nepretuit atunci cand isi primesc castigurile! Sumele mari sunt rezultatul muncii in echipa!

Mysecret studio videochat vacante exotice

Traieste ca o vedeta!

La My Secret Studio, modelele de videochat adult vor fi rasplatite pe masura eforturilor si vor fi rasfatate cu bonusuri si surprize de lux!

Noi te sustinem sa arati excelent in orice moment al zilei!

Iti punem la dispozitie sesiuni de infrumusetare, make-up si hairstyling. Cu un look seducator vei avea mai multa incredere in tine si astfel vei putea atrage un numar mai mare de admiratori!

Esti inca timida sau nu stii exact cum sa procedezi?

Trainerii nostri de top iti vor divulga secretele pentru ca tu sa fii dezinvolta si sa inveti toate strategiile pentru ajunge la venituri masive, chiar din primele luni

Daca limba engleza nu iti este chiar familiara, nu ai de ce sa iti faci griji!

Avem profesori de engleza care te vor sustine sa inveti rapid tot ce ai nevoie pentru activitatea de videochat

Inca nu esti sigura la ce venituri sa te astepti?

Ca model de videochat la unul din studio-urile My Secret Studio din Bucuresti, Brasov, Cluj sau Sibiu, poti avea castiguri intre $1.000 si peste $20.000 lunar. Depinde doar de tine cat de repede si de mult vei castiga!

Primesti bonusuri atractive!

Dovedeste-ne ca esti ambitioasa si proactiva si, pe langa veniturile sigure din fiecare luna, vei primi bonusuri de performanta si fidelitate

Iti protejam intimitatea 100%!

Exista inca prejudecati legate de videochat, de aceea, pentru siguranta ta, sistemele noastre sunt securizate si nimeni din echipa My Secret Studio nu va divulga informatiile tale personale. Tu vei putea utiliza un pseudonim si doar daca iti doresti sa te promovezi public, noi te vom sustine. In plus, site-urile de videochat colaboratoare nu le permit membrilor din Romania sa acceseze modelele din aceasta tara.

Te sustinem financiar daca esti la inceput de drum!

Daca nu ai avut pana acum posibilitati financiare, noi te sustinem sa iti achizitionezi garderoba noua si produse de ingrijire si machiaj

Un job 100% LEGAL

DE CE SA FII MODEL DE VIDEOCHAT LA MY SECRET STUDIO?

Mysecret-studio videochat comisioane

Job-ul de model videochat la My Secret Studio inseamna o viata noua, fara griji financiare si in care sa iti poti indeplini orice dorinte.

masina

Poti avea propriul apartament, propria masina, iti poti permite sa mergi in vacante in cele mai exotice locuri din lume!

cumparaturi

Si nu va trebui sa alegi! Iti vei permite absolut orice: o colectie de parfumuri sau pantofi de designer, ultimele modele de imbracaminte sau orice ai visat pana acum

Mysecret-studio videochat

Alatura-te echipei de videochat My Secret Studio si vei avea un stil de viata demn de o femeie independenta!

PLATFORME PARTENERE

Bongacams

Este atat de simplu sa ai un job bine platit!

URMEAZA ACESTI PASI SIMPLI SI ALATURA-TE ECHIPEI MYSECRET STUDIO DIN BUCURESTI, BRASOV, CLUJ-NAPOCA SAU SIBIU!

CONTACTEAZA-NE!

Suna la: 0734.901.452 sau discuta pe chat cu o reprezentanta My Secret Studio

VINO IN STUDIO

Programam o intalnire ca sa ne cunoastem si sa descoperi spatiul de lucru

INCEPE PERIOADA DE PROBA

Iti prezentam mediul de lucru, te indrumam si te sustinem 24/7