My Secret Studio

Studio Videochat Brasov

Amplasat in centrul tarii, Brasovul reuneste drumurile care au legat teritoriile istorice romanesti, fiind o punte de legatura intre cultura romaneasca si cea a nationalitatilor conlocuitoare. Vechiul oras sasesc sau „Orasul Coroanei” are o mare capacitate de atractie pentru turistii romani, dar si pentru cei straini.

Fiind unul din cele mai bine pastrate orase, cetatile si zidurile medievale sunt inca accesibile si etaleaza o poveste plina cultura si istorie.

Stradutele inguste pavate cu piatra, Biserica Neagra care vegheaza peste centrul orasului, racoarea muntelui Tampa, ofera Brasovului acel aer de mister care te fac sa revii si in care vrei sa te pierzi zile in sir.

Brasovul este intr-o continua dezvoltare, atragand investitii majore si tot mai multi oameni care vor sa traiasca sau sa calatoreasca aici.

MySecret Studio si-a deschis portile de mai bine de 5 ani in Brasov, iar experienta in domeniul videochat-ului si locatia de lux ne pozitioneaza in top-ul studio-urilor de videochat din centrul Romaniei

Fiind al cincilea studio de videochat din reteaua MySecret Studio, locatia din Brasov cuprinde 18 posturi in camere cu cu tematici diferite: de la Teddy Bear Room, la Heaven Room sau Candy Room.

Modelele isi pot desfasura activitatea in conditii de lux in studio-ul de videochat din Brasov, iar decorurile moderne, aparatura de ultima generatie si traficul injectat in camerele video, le sustin sa atraga constant membrii platitori. Automat castigurile sunt mai mari, iar modelele noastre si mai motivate sa isi atinga obiectivele.

Daca si tu visezi sa devii o femeie independenta, vino la studioul de videochat din Brasov MySecret Studio! Job-ul tau va fi unul 100% legal, cu contract de munca, conditii de lucru profesioniste si program flexibil.

Echipa de traineri din studio-ul de videochat din Brasov va fi alaturi de tine 24/24 si va impartasi cu tine din experienta lor, dar si trucurile care te vor ajuta sa castigi sume fabuloase.

Chiar daca nu ai experienta in acest domeniu, MySecret Studio Brasov iti ofera oportunitatea de a munci intr-un studio de videochat profesionist si legal.

Dupa ce te vei angaja ca model de videochat in Brasov, vei observa cat de mult ti se va schimba viata si cat de repede iti vei putea cumpara tot ce ti-ai dorit vreodata: masina, haine si accesorii de designer, parfumuri si chiar si propriul apartament.

Daca vrei sa devii si tu un model de top si sa castigi in mod legal intre $1.000 si $20.000 lunar, ai ajuns in locul potrivit!
Te asteptam sa descoperi studio-urile de videochat din Brasov MySecret Studio!

 

Informatii la tel: 0734.901.452

DESCOPERA MYSECRET STUDIO BRASOV

STUDIO VIDEOCHAT BRASOV

MySecret Studio

Este atat de simplu sa ai un job bine platit!

Urmeaza acesti pasi simpli si alatura-te echipei MySecret Studio din Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca sau Sibiu!

CONTACTEAZA-NE!

Suna la: 0734.901.452 sau discuta pe chat cu o reprezentanta My Secret Studio

VINO IN STUDIO

Programam o intalnire ca sa ne cunoastem si sa descoperi spatiul de lucru

INCEPE PERIOADA DE PROBA

Iti prezentam mediul de lucru, te indrumam si te sustinem 24/7

Studio videochat Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Sibiu +40 734 901 452 | office@mysecret-studio.ro