Studio Videochat Brasov

Castiguri

Auzit atat de des alaturi de sumele cu multe zerouri, devine un cuvant pretentios.

Noi venim in apararea lui si completam: castigurile variaza intre 1000-20.000 dolari, implicarea modelului fiind esentiala.

Fiecare model isi impune limitele propriilor castiguri.

Se ofera training de specialitate si suport tehnic 24/24 atat modelelor incepatoare cat si celor cu experienta, astfel modelul sa se bucure de cele mai bune performante inca de la inceput.

Banii se primesc de doua ori pe luna, fie intr-un cont bancar, fie numerar.

In anumite cazuri exceptionale, modelele pot solicita banii facuti in ziua respectiva.

”Cel mai slab model (sa zic asa ) din studioul My Secret Studio castiga 1200 dolari la perioada, adica la 2 saptamani, banii ei. Este un model incepator care nu prea vorbeste engleza.

Avem multe modele de top, iar incasarile lor nu vi le spun ca nu ma veti crede…se ajunge si la 11.000-12.000 de euro, la 2 saptamani, banii ei.

Ca si studio datoria noastra este sa le sustinem , astfel am dezvoltat colaborari puternice cu site-urile si injectam “trafic” in camerele modelelor astfel site-ul le va tine pe primele pagini, de aici si incasarile mai mari.

Avem chiar exclusivitati cu anumite site-uri! Asta zic eu ca ne diferentiaza de restul studiourilor…aaa.. si inca ceva : seriozitatea! Punem mare accent pe seriozitate! Asa zic eu ca se lucreaza in conditii benefice ambelor parti!” Manager MySecretStudio- Ramona