Tot ce vrei sa stii despre videochat

 

Ce se intampla de fapt intr-un studio de videochat?

Te intrebi ce se intampla intr-un studio de videochat? Absolut nimic iesit din comun, nimic din ce probabil isi imagineaza 90% din populatie.

Toate studiourile sunt amenajate pentru desfasurarea activitatii de videochat.

Fiecare model sta in camera ei de lucru, personalul administrativ sta in birou si in afara de schimburile de tura si pauze este o activitate normala si foarte banoasa.

In timpul conversatiilor private pe care le are mdelul MySecret Studio cu interlocutorul ei, aceasta poate alege exact ceea ce doreste ea sa faca, ea este moderatorul a tot ce se intampla. Echipa de training o ajuta doar sa isi puna in valoare calitatile si sa isi imbunatateasca imaginea.

De ce renunta un model la videochat?

Cel mai des intalnit motiv pentru care un model renunta la videochat este dezamagirea din cauza reclamelor false.

Majoritatea fetelor au impresia ca daca stai 2-3 ore in fata calculatorului logata pe un site poti face foarte multi bani, ceea ce este total eronat.

Ca in oricare alt job trebuie sa muncesti pentru a castiga bani. Daca ai rabdare, iti dai silinta si muncesti din greu poti face bani frumosi.

Acest job nu este pentru toata lumea, intotdeauna trebuie sa vii cu ceva nou, sa iti gasesti propriul stil si sa fii dispusa sa inveti permanent.

 

Cum iti protejam intimitatea?

Cea mai buna metoda prin care iti putem proteja intimitatea este printr-un contract, in care sunt stipulate clauze de confidentialitate. Totodata, site-urile pe care modelele lucreaza sunt interzise pentru Romania si Republica Moldova, pentru a nu exista riscul sa fie vazutw de cunoscuti.

De asemenea, in cadrul studio-ului nu au acces persoane neautorizate, ci doar angajati.

 

Ce suport profesional am la inceput? 

Intotdeauna incepem de la cum trebuie sa arate un model de videochat in fata camerei: adica cum sa se machieze si cum sa se imbrace.

Apoi trecem la modalitati de comunicare, cum functioneaza sistemul, la ce sa se astepte de la oamenii pe care o sa ii intalneasca pe site-uri si ce asteptari au membrii de la ea.

Totusi, pregatirea profesionala are loc pe tot parcursul activitatii deorece in acest domeniu mereu ai de invatat si totodata trebuie sa fii creativa.

 

Ce anunturi de angajari sa eviti daca vrei sa te angajezi la un studio de videochat?

Ar trebui sa te feresti de vanzatorii de iluzii care fac promisiuni mari.

Nimeni nu iti poate garanta ca vei ajunge sa castigi mii de dolari cu putine ore de lucru si un program haotic. La fel, nimeni nu iti poate oferi un salariu fix in acest domeniu, deoarece incasarile variaza in functie de cat de bine iti faci treaba ca si model.

 

Cand iti poti da seama ca treaba nu e serioasa? La ce semne sa fii atenta?

Contractul spune totul. In momentul in care nu s-a semnat un contract este clar ca studio-ul nu este legal. Daca totusi accepti, trebuie sa iti asumi responsabilitatea muncii la negru si repercusiunile ei.

Este important ca la interviu sa primesti toate detaliile si informatiile de care ai nevoie. Tocmai de aceea, la noi vei fi informata de la inceput despre tot ce trebuie sa stii legat de activitatea ta.

 

Care este garantia unui job serios?

Cum am spus mai devreme, trebuie sa ti se ofere un contract de munca. Daca un studio face evaziune fiscala e clar ca seriozitatea nu e tocmai punctul forte. Pe langa legalitate ar trebui sa ofere transparenta totala si un istoric al studio-ului.

 

Ce se intampla daca vrei sa renunti?

Pur si simplu ne spui. Stam de vorba, vedem daca motivele plecarii pot fi rezolvate. Daca decizia este finala, se incheie contractul, se platesc banii la datele stabilite, ne strangem mana si ne uram mult succes mai departe.

 

Daca te tenteaza sa te alaturi echipei, suna-ne sau trimite-ne un mesaj la tel: 0734.901.452 si vei fi contactata in cel mai scurt timp de o reprezentanta MySecret Studio.

Studio videochat Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Sibiu +40 734 901 452 | office@mysecret-studio.ro