Testimonial Carmen – model Videochat

 

A trecut deja 1 an de cand o avem in echipa MySecret Studio pe Carmen. Si chiar daca la inceput era reticenta fata de videochat, si-a dat seama ca aceasta este sansa ei la o viata mai buna si mai linistita.

 

„Ideea de a deveni model de videochat nu m-a atras la inceput. Si eu, la randul meu, aveam prejudecati, iar videochat-ul se afla pe lista lor. Ma gandeam ca ceea ce fac fetele acelea e tot un fel de prostitutie, dar mascata. Sincera sa fiu nici nu stiam cat de legala sau ilegala este treaba.

 

Eram curioasa ce se intampla in spatele camerelor web, daca sunt sau nu in stare sa-mi castig o perioada existenta in felul acesta, pana ma redresez financiar. Asa ca mi-am luat inima in dinti si am sunat la My Secret Studio din Brasov, pe al carui site am ajuns si care mi-a inspirat cea mai mare incredere.

 

Nu am spus nimanui unde urma sa merg, doar o colega de facultate stia ca am interviu in ziua cu pricina, dar nu-i dezvaluisem pentru ce job. Oricum, nici macar eu nu eram convinsa in acea zi ca o sa fac cariera in videochat, am vrut doar sa testez terenul. Studioul de videochat se afla intr-o vila retrasa in Brasov, amenjata elegant.

 

Pe langa felul deosebit in care aratau toate aici, m-a impresionat tehnica folosita. Toata aparatura era noua si se vedea impecabil pe camera.

 

Un alt aspect care mi-a placut a fost faptul ca mi s-a pus contractul in fata inca din prima zi. L-am semnat si mi s-a dat si mie un exemplar pe loc, apoi mi-au spus ca de doua ori pe luna voi primi cate un act aditional, in care sa vor specifica toate detaliile legate de activitatea mea: cati bani am facut de pe acele site-uri, ce procent iau eu, ce taxe si impozite platesc, cursul valutar al zilei si suma finala care imi revine.

 

Mi-am ales program de noapte, pentru ca ziua sa ma pot duce la facultate. A doua zi, am facut pozele pentru profilul de pe site-uri si din a treia zi am inceput treaba.

 

Dupa 1 an tot la MySecret Studio lucrez, desi mi-am spus ca videochat-ul va fi o alegere temporara, pana ma redresez putin financiar. Insa am ajuns sa fac din asta un stil de viata. O viata dubla, ce-i drept, caci nu ma pot expune, mentalitatea oamenilor din Romania se schimba foarte greu, iar eu nu sunt dispusa sa duc aceasta lupta si sa-mi sacrific familia. Nu e o meserie usoara, asa cum cred cei mai multi, dar este ceea ce imi place, ceea ce stiu sa fac si ceea ce imi asigura o viata fara griji.”

 

Te tenteaza sa te alaturi echipei? Suna-ne sau trimite-ne un mesaj la tel: 0734.901.452 si vei fi contactata in cel mai scurt timp de o reprezentanta MySecret Studio.

Studio videochat Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Sibiu +40 734 901 452 | office@mysecret-studio.ro