Testimonial Andreea – model Videochat

 

Andreea este cu noi de 2 ani deja si asa cum declara si ea, viata ei s-a schimbat radical de cand a devenit model in Studio-ul MySecret Studio din Brasov.

 

„Vin dintr-o localitate foarte mica, lipsita de absolut orice fel de posibilitati. Lucram la o banca pana acum 1 an, aveam un salariu foarte mic, nu-mi permiteam concedii, nu-mi permiteam sa ma duc la salon, si astfel, am inceput sa ma gandesc ca trebuie sa ma mut intr-un oras mai mare, precum Brasovul, unde existau mai multe posibilitati de angajare.

 

Intr-o seara am vazut la televizor un reportaj despre videochat, si am zis ca trebuie sa caut pe Google sa vad despre ce este vorba mai exact. Am cautat, am citit pe forumuri, am inceput sa caut studiouri si am sunat. Mi s-a explicat in mare despre ce e vorba si m-am programat la interviu. Cea mai mare teama a mea era ca nu aveam cazare, nu aveam niciun ban, la limba engleza eram incepatoare si ma gandeam ca nu o sa pot face fata.

 

Mi s-a explicat din primul moment ca mi se ofera cazare, ca ma vor ajuta pana in momentul in care ma voi pune pe picoare si ca o sa fac cursuri de engleza de 3 ori pe saptamana.
Cand am ajuns la interviu cea mai mare curiozitate a mea era sa vad camerele. Nu-mi venea sa cred cand m-am uitat pe site ca intr-adevar sunt reale si ca arata asa. Cand am intrat in prima camera, am zis WOW, arata exact cum arata pe site si asa m-am indragostit de studio.

 

Am spus inca de la interviu, ca eu sunt foarte complexata ca nu am sani mari. Insa m-au incurajat inca din prima clipa. Am fost programata pentru sedinta foto, la doua zile dupa interviu.

 

La sedinta foto la fel. Panica! Mi se vede nasul stramb, nu aveam sani, eram demoralizata complet, insa fetele m-au incurajat foarte mult. Mi-au spus sa am incredere in mine, sa ma uit in oglinda, sa-mi spun ca sunt cea mai frumoasa. Sa ma gandesc ca sunt doar eu in camera si exact asa am facut.

 

In primele zile, am avut alaturi un trainer care-mi dadea sugestii, m-a ajutat sa depasesc pragul acela de inceput. Deja dupa o saptamana nu mai aveam absolut nici o problema, eram total lipsita de inhibitii.

 

Ma simteam ca o printesa in fata camerei video. Acum sunt in sfarsit multumita de mine, de stilul de viata pe care-l duc. Imi pot permite concedii, imi pot permite sa merg la mall, la shopping, la salon si la solar. Nu mai am grija zilei de maine, ca vine vara, ca nu am bani sa merg la mare sau ca nu am bani sa-mi cumpar hainele pe care mi le doresc.
Sunt complet multumita de job-ul meu la My Secret Studio, deoarece m-au ajutat sa ma dezvolt si sa am incredere in mine.”

 

Te tenteaza sa te alaturi echipei? Suna-ne sau trimite-ne un mesaj la tel: 0734.901.452 si vei fi contactata in cel mai scurt timp de o reprezentanta MySecret Studio.

Studio videochat Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Sibiu +40 734 901 452 | office@mysecret-studio.ro