De ce nu este bine sa faci videochat de acasa

 

Te gandeai ca ai putea sa faci videochat de acasa?

Ei bine, in primul rand nu este recomandat sa lucrezi de acasa pentru ca nu ai echipamentul necesar pentru a interactiona cu membrii de pe site-urile specific.

Camerele video trebuie sa aiba o calitate Full HD, calculatoarele un processor puternic si internetul sa fie de mare viteza. Toate aceste ustensile sunt foarte costisitoare si majoritatea fetelor care fac videochat de acasa nu si le permit.

 

Totodata, la un studio ai parte de un training specializat, in care trainerii specializati in videochat te invata cele mai bune trucuri care sa te ajute sa ai succes in aceasta meserie. Modelele care aleg sa faca videochat de acasa sunt nevoite sa invete din proprie experienta. Ca si in toate domeniile, trebuie sa respecti anumite reguli daca doresti sa faci multi bani din activitatea de videochat.

 

Si nu in ultimul rand, fetele care fac videochat de acasa nu lucreaza cu contract de munca, astfel incat acestea nu pot beneficia de asigurare medicala si nu pot cotiza la sistemul de pensii.

 

In concluzie, inainte de a lua decizia sa faci videochat de acasa, daca te tenteaza vreodata acest aspect, iti recomandam sa te orientezi catre un studio de videochat profesionist, cum este si MySecret Studio. La noi vei invata multe secrete ale meseriei intr-un timp relativ scurt si vei beneficia de multe avantaje logistice.

 

Afla mai multe detalii: suna-ne sau trimite-ne un mesaj la tel: 0734.901.452 si vei fi contactata in cel mai scurt timp de o reprezentanta MySecret Studio.

Studio videochat Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Sibiu +40 734 901 452 | office@mysecret-studio.ro