Care sunt avantajele angajarii la MySecret Studio?

 

Bani.

Imediat dupa perioada de training, vei fi uimita sa observi cati bani poti castiga din videochat. Cu munca multa si implicare, poti ajunge la sume fabuloase, de mii de euro, la fel ca modelele noastre de top.

Distractie.

Ca model intr-unul dintre studio-urile de videochat MySecret Studio din Brasov, Bucuresti, Cluj sau Sibiu, vei avea ocazia nu numai de a munci, ci si de a te distra.

Practic esti platita sa socializezi cu diferiti oameni din toata lumea, prin intermediul calculatorului si a unei camere video. Membrii site-urilor de videochat apeleaza la aceste servicii pentru a se detasa de rutina zilnica si pentru a petrece timp de calitate alaturi de o persoana care ii asculta, ii intelege si ii accepta cu bune si cu rele. Modelele au dreptul de a refuza tot ceea ce le solicita anumiti clienti si ele nu-si doresc. In cazul in care limitele le sunt incalcate, ele nu sunt obligate sa indeplineasca nicio fantezie.

Contract de munca.

Acest domeniu de activitate este legal in Romania inca din 2003, asa ca un studio de videochat serios si corect, iti va oferi un contract legal de munca, in care vor fi stipulate toate drepturile si obligatiile ambelor parti si care va fi semnat inca din prima zi de lucru. Modelul va primi pe loc un exemplar.

Program de lucru flexibil.

La fel ca in oricare alt domeniu, un model dintr-un studio de videochat munceste 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, insa avantajul acestuia este ca isi poate alege singur intervalul orar. Exista 3 ture, pentru ca tu sa te poti ocupa si de obligatiile personale.

Atmosfera de lucru prietenoasa.

Pentru ca tu sa te poti concentra pe atingerea obiectivelor financiare, noi iti punem la dispozitie o echipa de profesionisti, care sa te sustina 24/24. Consideram ca numai in echipa putem reusi, asa ca specialistii nostri sunt mereu alaturi de tine pentru a-ti oferi suportul necesar.

 

Daca te tenteaza sa te alaturi echipei, suna-ne sau trimite-ne un mesaj la tel: 0734.901.452 si vei fi contactata in cel mai scurt timp de o reprezentanta MySecret Studio.

Studio videochat Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Sibiu +40 734 901 452 | office@mysecret-studio.ro