5 Mituri despre Videochat

 

Angajarea la un studio de videochat iti afecteaza imaginea

Acest lucru nu este adevarat, deoarece MySecret Studio este un studio de videochat serios, care iti asigura confidentialitate 100%. Aceasta clauza este stipulata si in contract, astfel incat familia si apropiatii nu te vor putea vedea. Pentru Romania si Republica Moldova, accesul este interzis pe site-urile respective.

 

Vei lucra la negru

Fals si aici. Vei avea contract de munca, vei avea, deci, vechime si te vei putea bucura de toate beneficiile aferente: plata asigurarilor de pensie si de sanatate. Pe cartea de munca nu va scrie videochat, deci poti fi sigura ca nu vei avea probleme la viitorul loc de munca.

 

Programul de lucru este extrem de greu si deloc flexibil

Programul de lucru este flexibil, se poate lucra in 3 ture, avand o norma de 8 ore/zi si pauza de 1 ora. Exista foarte multe studente care isi termina linistite studiile in timp ce lucreaza la MySecret Studio.

 

Videochat = Prostitutie

Acest lucru este complet fals, intrucat, modelele nu au contact direct cu membrii. Pe de alta parte, daca activitatea de videochat ar fi sinonima cu prostitutia, studio-urile nu ar putea intra in legalitate, deoarece in Romania prostitutia este ilegala.

 

Videochatul necesita fete care nu au nimic in cap

Complet fals si in acest caz. Fetele care activeaza in acest domeniu trebuie sa cunoasca foarte bine limba engleza pentru a putea comunica cu membrii straini si totodata, sa aiba o cultura generala minima pentru a putea aborda diferite teme de discutie.

Studio videochat Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Sibiu +40 734 901 452 | office@mysecret-studio.ro