Studio Videochat Brasov

Intrebari Frecvente

Intrebari frecvente

In ce consta interviul?

In principiu, vom discuta despre tine, despre ce iti place sa faci, despre ce iti doresti in viata. Nu este un interviu tehnic, ci mai degraba o modalitate de comunicare. Industria noastra este o alta latura a comunicarii, iar interviul nu face exceptie

Cand pot sa incep?

Dupa semnarea contractului  si implicit, intrarea in legalitate a modelului.

Unde imi voi desfasura activitatea?

Activitatea se va desfasura doar in studio, in una din camerele destinate desfasurarii acestei activitati.

Cat timp trebuie sa lucrez?

Norma de munca este de 8 ore pe zi La studioul nostru poti sa lucrezi in 3 ture: dimineata, de la 07.00-15.00, in tura de dupa amiaza, 15.00-23.00 si in tura de noapte, 23.00-07.00

Am obligatia sa fac anumite lucruri in fata camerei video?

Fireste ca nu! My Secret Studio iti ofera posibilitatea de a te exprima liber in fata camerei video.

Cat de important este aspectul fizic?

Frumusetea are mii de nuante. Fiecare femeie are un farmec aparte. Asa cum ai si tu. Important este sa stii cum sa-l pui in evidenta. Pentru asta, colega ta de la training iti va fi mereu alaturi cu sfaturi, astfel incat farmecul tau sa fie remarcat de admiratorii online. In plus, la My Secret Studio, te incurajam sa fii tot timpul eleganta si ingrijita.

Daca nu am experienta in videochat pot lucra?

Sigura ca da! Important e sa stii engleza la un nivel mediu, sa fii sociabila, ambitioasa si deschisa la nou. Una dintre fetele noastre de la training te va invata tot ce trebuie sa stii pentru a castiga mai multi bani.

Cum imi protejez intimitatea?

La My Secret Studio, iti oferim confidentialitate,intimitate si  siguranta 100% , stipulate si in clauzele contractuale Nu vei fi vazuta pe internet de pe teritoriul Romaniei. Nu vom divulga niciodata datele tale personale si te incurajam sa nu iti dezvalui nici tu nickname-ul amicilor sau prietenilor tai.

Cum primesc banii?

Banii se primesc de doua ori pe luna, fie intr-un cont bancar, fie numerar. In anumite cazuri exceptionale, modelele pot solicita banii facuti in ziua respectiva.

Cum ma imbrac?

La inceputul colaborarii noi ii putem procura modelului cateva costumatii, in cazul in care aceasta nu are, urmand ca pe parcurs fiecare model sa iti procure singura costumatia.

Cat pot sa castig in prima luna?

Media veniturilor in prima luna se incadreaza intre 800 $ – 1 200 $ pentru o persoana receptiva la sfaturile trainer-ului, cu un aspect fizic placut si cunoscatoare a limbii engleze. Trebuie sa tineti cont ca in prima luna inca urmati cursurile unui training, fiind totodata si o perioada de acomodare.

 

Ce comisioane incasez la My secret Studio?

Comisioanele tale la My Secret Studio pornesc de la 50% si ajung pana la 70% – asta depinde doar de tine!

Comisionul creste in functie de ore online, performante si bonusuri.

 

Ce se intampla daca semnez contractul si nu imi place?

Din punct de vedere legal, contractul se poate rezilia fara preaviz in primele 30 de zile, urmand ca mai apoi sa fie insotit de o perioada de preaviz de 15 zile lucratoare.