Studio Videochat Brasov

Despre noi, MySecret Studio

Intr-o “piata” unde fiecare este “cel mai bun studio din lume” “studio EXCLUSIV” “singurul legal” “cele mai mari comisioane” noi preferam sa fim doar My Secret Studio si sa ne oferi sansa de a-ti demonstra ca suntem mai mult decat un studio de videochat – suntem calea ta catre succes!

My Secret Studio are locatii in Brasov, Bucuresti, Cluj si Sibiu.

Pe langa aparatura de ultima generatie, noi punem mare pret pe modul in care modele noastre se simt in mediul in care lucreaza.

Atunci cand la locul de munca exista armonie si siguranta legala, munca se desfasoara cu spor, fara stres. TU esti propiul tau sef!

Oferim modelelor noastre locatii de lux.

Facem numai angajari legale, care iti asigura plata taxelor si impozitelor in conformitate cu legislatia in vigoare pentru a va putea garanta un loc de munca stabil si sigur.

Ne laudam cu modele de top si incasari pe masura!

Mergem pe calitate, nu cantitate.

Nu inseamna ca trebuie sa ai 90,60,90, ci sa fii isteata, ambitioasa, sa te respecti pe tine si pe cei din jurul tau. Daca gasesti la tine aceste calitati inseamna ca te potrivesti de minune la noi in echipa!

Salarizarea se face o data la doua saptamani, iar in cazuri de exceptie la zi.

”Ne place sa lasam faptele sa vorbeasca. Zambetul modelelor este de nepretuit atunci cand isi primesc castigurile! Sumele mari sunt rezultatul muncii in echipa!” Manager MYS- Ramona