Studio Videochat Brasov

Interviu Andreea

,,Vin dintr-o localitatea foarte mica, lipsita de absolut orice fel de posibilitati. Lucram la o banca pana acum 1 an, aveam un salariu foarte mic, nu-mi permiteam concedii, nu-mi permiteam sa ma duc la salon, si astfel, am inceput sa ma gandesc ca trebuie sa ma mut intr-un oras mai mare, precum Brasovul, unde existau mai multe posibilitati de angajare.

Intr-o seara am vazut la televizor un reportaj despre videochat, si am zis ca trebuie sa caut pe Google sa vad despre ce este vorba mai exact. Am cautat, am citit pe forumuri, am inceput sa caut studiouri si am sunat. Mi-a explicat in mare, m-a programat la interviu si in urmatoarele 2 zile am venit la Brasov. Cea mai mare teama a mea era ca nu aveam cazare, nu aveam niciun ban, cu limba engleza eram incepatoare si ma gandeam ca nu o sa pot face fata.

Mi-a explicat din prima ca mi se ofera cazare, ca ma vor ajuta pana in momentul in care ma voi pune pe picoare si ca o sa fac cursuri de engleza de 3 ori pe saptamana.
Cand am ajuns la interviu cea mai mare curiozitate a mea era sa vad camerele. Nu-mi venea sa cred cand m-am uitat pe site ca intr-adevar sunt reale si ca arata asa. Cand am intrat in prima camera, am zis WOW, arata exact cum arata pe site si asa m-am indragostit de studio.

I-am zis de la interviu, ca eu sunt foarte complexata ca nu am sani. M-au incurajat inca din prima clipa. Am fost programata pentru sedinta foto, la doua zile dupa interviu.

La sedinta foto la fel. Panica! Mi-se vede nasul stramb, nu aveam sani, eram demoralizata complet, insa fetele m-au incurajat foarte mult. Mi-au spus sa am incredere in mine, sa ma uit in oglinda, sa-mi spun ca sunt cea mai frumoasa, cea mai perfecta si sa nu ma intereseze de nimeni. Sa ma gandesc ca sunt doar eu in camera si exact asa am facut.

In primele zile, am avut alaturi un trainer care-mi dadea sugestii, m-a ajutat sa depasesc pragul acela de inceput. Deja dupa o saptamana nu mai aveam absolut nici o problema, eram total lipsita de inhibitii.

Ma simteam printesa pe camera. Acum sunt in sfarsit multumita de mine, de stilul de viata pe care-l duc. Imi pot permite concedii, imi pot permite sa merg la mall, sedinte de shopping, la salon, solar etc. .Nu mai am grija zilei de maine, ca vine vara, ca nu am bani sa merg la mare sau ca nu am bani sa-mi cumpar hainele pe care mi-le doresc.
Sunte complet multumita de My Secret Studio, deoarece m-au ajutat sa ma dezvolt si sa am incredere in mine.”