Studio Videochat Brasov

Extras interviu

De ce anunturi de angajari sa se fereasca o fata care ar vrea sa apuce pe drumul asta?
A: Pe mine personal ma amuza foarte mult anunturile acelea in care se ofera carte de munca, care, de altfel, nu mai exista de mult la noi in Romania (s-a trecut de mult la notiunea de contract de munca). Apoi, mai sunt acele anunturi in care vezi ”Bonus de angajare 200$”. Serios acum, cand tu stii sa vorbesti o limba straina si iti doresti sa inveti ceva nou in fiecare zi te lasi cumparata cu 200$? Mai sunt si anunturile acelea cu ”Programul ti-l stabilesti tu”. Bineinteles, ca fetele inteleg ca stau cat vor ele si probabil unele studiouri si accepta acest lucru. Dar noi suntem un studio care dorim sa excelam in acest domeniu si ca in orice alt domeniu, ca sa faci performanta trebuie sa faci si sacrificii.
C: Ah… asta e un subiect foarte bun. In primul rand trebuie sa se fereasca de anunturile de genul: „salariu minim de 500$”! Total gresit! In primul rand in acest domeniul nu exista salariu fix. Nu au cum sa iti promita asa ceva. In general trebuie sa se fereasca de oferte care par a fi prea frumoase ca sa fie adevarate.
L: Din punctul meu de vedere trebuie sa se fereasca de vanzatorii de iluzii si promisiuni mari. Nimeni nu iti poate garanta ca vei ajunge sa castigi mii de dolari cu putine ore de lucru si un program haotic, asa cum nimeni nu iti poate oferi un salariu fix in acest domeniu.
R: De cele care promit bani multi cu munca putina. Si in general de cele care suna prea bine ca sa fie adevarate.