Studio Videochat Brasov

Adevarul despre videochat

Ce se intampla de fapt intr-un studio de videochat?

Absolut nimic iesit din comun, nimic din ce probabil isi imagineaza 90% din populatie. Este un sediu de firma in care lumea munceste. Fiecare fata sta in camera ei, personalul administrativ sta in birou, si in afara de schimburile de tura si pauze este o activitate normala si foarte banoasa.
In timpul conversatiilor private pe care le are fata cu interlocutorul ei, se intampla exact ceea ce doreste ea sa faca, ea este moderatorul a tot ce se intampla. Echipa de training o ajuta doar sa isi puna in valoare calitatile si sa isi imbunatateasca imaginea.

De ce renunta o fata de obicei?

Cel mai des intalnit motiv este dezamagirea din cauza reclamelor false care se fac, deoarece majoritatea fetelor au impresia ca daca stai 2-3 ore in fata calculatorului logata pe un site poti face foarte multi bani, ceea ce este total eronat. Ca in oricare alt job trebuie sa muncesti pentru a castiga bani. Daca ai rabdare, iti dai silinta si muncesti din greu poti face bani frumosi. Acest job nu este pentru toata lumea, intotdeauna trebuie sa vii cu ceva nou, sa iti gasesti propriul stil si sa fii dispusa sa inveti permanent.

Cum este protejata intimitatea unei angajate?

Cea mai buna metoda prin care putem proteja intimitatea unei angajate este printr-un contract, in care sunt stipulate clauze de confidentialitate. Totodata, site-urile pe care modelele lucreaza sunt interzise pentru Romania si Republica Moldova, pentru a nu exista riscul sa fie vazuta de cunoscuti. De asemenea, in cadrul studio-ului nu au voie persoane neautorizate, ci doar angajati.

Cum este ajutata o fata la inceput? Ce training i se ofera? In ce consta pregatirea profesionala?

Intotdeauna incepem de la cum trebuie sa arate un model pe camera, adica cum sa se machieze, cum sa se imbrace, apoi trecem la modalitati de comunicare, cum functioneaza sistemul, la ce sa se astepte de la oamenii pe care o sa ii intalneasca pe site-uri si ce asteptari au membrii de la ea. Totusi, pregatirea profesionala are loc pe tot parcursul activitatii deorece in acest domeniu mereu ai de invatat si totodata trebuie sa fii creativ.

De ce anunturi de angajari sa se fereasca o fata care ar vrea sa apuce pe drumul asta?

Din punctul nostru de vedere ar trebui sa se fereasca de vanzatorii de iluzii care fac promisiuni mari. Nimeni nu iti poate garanta ca vei ajunge sa castigi mii de dolari cu putine ore de lucru si un program haotic, asa cum nimeni nu iti poate oferi un salariu fix in acest domeniu, deoarece salariu variaza in functie de cat de bine isi face treaba modelul.

Cand isi poate da seama o fata ca treaba nu e serioasa? La ce semne sa fie atenta?

Contractul spune totul. In momentul in care nu s-a semnat un contract este clar ca studio-ul nu este legal si daca totusi accepta,trebuie sa isi asume responsabilitatea muncii la negru si repercusiunile ei. Este important ca la interviu modelul sa primeasca toate detaliile si informatiile de care ar avea nevoie.

Ce ar trebui sa ofere un studio de videochat ca omul care se angjeaza acolo sa stie ca e o treaba serioasa?

Cum am spus mai devreme, trebuie sa i se ofere un contract de munca. Daca un studio face evaziune fiscala e clar ca seriozitatea nu e tocmai punctul forte. Pe langa legalitate ar trebui sa ofere transparenta totala si un istoric al studio-ului.

Ce se intampla daca o fata vrea sa renunte?

Vine si ne spune. Stam de vorba, vedem daca motivele plecarii pot fi rezolvate. Daca decizia este finala, se incheie contractul, se platesc banii la datele stabilite, ne strangem mana si ne uram mult succes mai departe.