Studio Videochat Brasov

5 Mituri despre videochat

1. ANGAJAREA LA UN STUDIO DE VIDEOCHAT ITI AFECTEAZA IMAGINEA
Acest lucru nu este adevarat, intrucat, studiourile de videochat serioase, iti asigura confidentialitate, clauza stipulata si in contract, astfel incat familia si apropiatii nu te vor putea vedea. Pentru Romania, accesul este interzis la site-urile respective.

2. VEI LUCRA LA NEGRU
Fals si aici. Vei avea contract de munca, vei avea, deci, vechime si te vei putea bucura de toate beneficiile aferente: plata asigurarilor de pensie si de sanatate. Pe cartea de munca nu va scrie videochat, deci poti fi sigura ca nu vei avea probleme la viitorul loc de munca.

3. PROGRAMUL DE LUCRU ESTE EXTREM DE GREU SI DELOC FLEXIBIL
Programul de lucru este flexibil, se poate lucra in 3 ture, avand o norma de 8 ore/zi si pauza de 1 ora. Exista foarte multe studente care isi termina linistite studiile.

4. VIDEOCHAT = PROSTITUTIE
Acest lucru este complet fals, intrucat, modelel nu au contact direct cu membrii. Pe de alta parte, daca activitatea de videochat ar fi sinonima cu prostitutia, studio-urile nu ar putea intra in legalitate, deoarece in Romania prostitutia este ilegala.

5. VIDEOCHATUL NECESITA FETE FARA NIMIC IN CAP
Complet fals si aici. Fetele care activeaza in acest domeniu trebuie sa cunoasca foarte bine limba engleza pentru a putea comunica cu membrii straini si totodata, sa aiba o cultura generala minima pentru a putea aborda diferite teme de discutie.