Studio Videochat Brasov

Angajari

Conditii de angajare

Varsta minima 18 ani, cunoasterea limbii engleze la nivel mediu, abilitati de a te pune in valoare, abilitati de comunicare, incredere in fortele proprii, deschidere catre nou, respectarea conditiilor de confidentialitate si seriozitate .

 

Beneficii la angajare

Pe langa posibilitatea de a castiga foarte multi bani, la My Secret Studio beneficiezi de cele mai bune tehnologii care te ajuta sa intri in contact cu o multime de admiratori. Camerele au un design modern si unicat.

Pentru orice dificultate intampinata, echipa tehnica va sta la dispozitie 24/24.

Concursurile cu premii constand in operatii estetice, vacante si masini sunt bonusuri care ne ajuta sa aducem zambet pe buzele modelelor noastre!

Oferim make-up profesional si bonusuri la angajare!

In ceea ce priveste tinuta, nu este obligatorie fiecare model alegandu-si propriul stil vestimentar. Pentru nou-venite, putem asigura o parte din garderoba pentru ca acestea sa isi puna in valoare frumusetea.

”Lucrez in domeniu de 3 ani. Am tot fost prin studiouri si m-am oprit la ei! My Secret Studio este diferit de orice studio. Sunt seriosi si transparenti. M-au sprijinit atunci cand am avut nevoie chiar daca nu a fost in interes de serviciu. Colaborez cu ei de 1 an de zile, si daca as fi sa aleg tot pe ei i-as alege fara sa stau pe ganduri! Sunt cei mai buni!” Sorina

Daca doresti sa devii independenta financiar, My Secret Studio este solutia!

 

Legalitate

Studio-ul nostru de videochat este in conformitate cu prevederile legii 196/2003, modificata si completata de legea 496/2004, care reglemeteaza activitatea de videochat.

My Secret Studio ofera conditii de munca 100% legale.

In domeniul acesta fiecare studio alege o forma legala, exista mai multe posibilitati de a colabora – fie “Contract individual de munca” fie colaborare SRL – SRL sau incheierea unui “Contract de cesiune drepturi de autor”

Ne angajam sa pastram confidentialitatea angajatelor noastre, lucru evidentiat si in clauzele contractului.

”Pentru noi legalitatea este primordiala, intrucat dorim sa asiguram toate conditiile desfasurarii unei munci in siguranta pe o perioada nedeterminata.” Manager Ramona

Comisioane si program

Programul este asemanator unui job normal, de 8 ore.

Comisioanele tale la My Secret Studio pot ajunge pana la 70% in functie de ore online,incasari,bonusuri etc

La studioul nostru se lucreaza in 3 ture: dimineata, de la 07.00-15.00, in tura de dupa amiaza, 15.00-23.00 si in tura de noapte, 23.00-07.00.

Recomandam modelelor incepatoare tura de dimineata si tura de noapte, fiind cele mai profitabile.

Totusi, aceste intervale pot fi modificate in functie de cerintele modelelor. Un model poate lucra si mai putine ore pe zi.